Aqua-engineering

Biofilm definitief verwijderen met een groene duurzame
technologie, zonder gebruik van chemicaliën.

Neem contact op

~

Veilig

Kosteneffectief

Milieu-hygiënisch verantwoord

Home » Zoutelectrolyse

Zoutelectrolyse

Zou u graag met behulp van een zoutelectrolyse systeem de bacteriën in bijvoorbeeld uw koeltoren, koelwater of proceswater willen bestrijden in Brabant? Dan wordt het tijd dat u Aqua-engineering benadert. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bestrijden van bacteriën in water en zijn een scala aan sectoren van dienst. Sinds jaar en dag maken klanten graag gebruik van onze producten en dienstverlening. Bent u de volgende die de voordelen van een zoutelectrolyse systeem van Aqua-engineering ontdekt? Wij hopen u binnenkort van dienst te zijn in de omgeving van Oosterhout en Breda

Zoutelectrolyse systeem: op basis van zoutelectrolyse bacteriën in water bestrijden

Voor een waterbehandeling kan Aqua-engineering een generator in uw systeem plaatsen. Deze generator produceert met behulp van zoutelectrolyse de desinfecterende vloeistof NEUTHOX®. NEUTHOX® doodt bacteriën binnen milliseconden. Voor u het weet bent u van een bacteriële infectie in uw systeem af. NEUTHOX® is, in tegenstelling tot chemicaliën, niet schadelijk voor het milieu. De vloeistof is niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar. Ook is NEUTHOX® veel minder gevaarlijk voor uw medewerkers. Bovendien is het installeren van een zoutelectrolyse systeem van Aqua-engineering ook kostenbesparend, vooral ten aanzien van energie en water. Onze generatoren gaan namelijk zeer efficiënt met water en energie om; niets gaat verloren.

Neem contact op

Zoutelectrolyse systeem ontzorgt u volledig

Een zoutelectrolyse systeem van Aqua-engineering ontzorgt u volledig. Na de installatie van onze totaaloplossing bij uw bedrijf in bijvoorbeeld Tilburg hoeft u bijna niet meer om te kijken naar onze generator. U hoeft enkel het zoutgehalte in de gaten te houden en het zout bij te vullen indien nodig. Het installeren en onderhouden van het systeem kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u vragen over de werking van ons zoutelectrolyse systeem? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar +31 161 747 819. Wij beantwoorden uw vragen graag.

installeren en onderhouden van het systeem kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u vragen over de werking van ons zoutelectrolyse systeem? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar +31 161 747 819. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?