Aqua-engineering

Biofilm definitief verwijderen met een groene duurzame
technologie, zonder gebruik van chemicaliën.

Neem contact op

~

Veilig

Kosteneffectief

Milieu-hygiënisch verantwoord

Home » Waterbehandelingsinstallatie

Waterbehandelingsinstallatie

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat op vakkundige wijze een waterbehandelingsinstallatie kan installeren voor de industriële waterbehandeling van uw proceswater of koelwater, dan is er maar één bedrijf waarmee u contact moet opnemen. Aqua-engineering is namelijk dé specialist op het gebied van waterdesinfectie en is gevestigd in de regio van Tilburg en Breda. Onze waterbehandeling voeren wij vooral uit in de industrie, in sectoren als de voedingsmiddelen- en zuivelindustrie, de brouwerij- en drankenindustrie en agricultuur. Zijn wij u binnenkort ook van dienst? Wij hopen binnenkort met u kennis te mogen maken!

Waterbehandelingsinstallatie van Aqua-engineering: industriële waterbehandeling met behulp van een generator

Kiest u voor een waterbehandelingsinstallatie van Aqua-engineering uit Brabant? Voor een industriële waterbehandeling installeren wij een generator die de desinfecterende vloeistof NEUTHOX® produceert, dankzij elektrolyse van zoutwater. NEUTHOX® is zeer bacteriedodend: bacteriën worden al binnen milliseconden gedood. NEUTHOX® kan op twee manieren toegediend worden, namelijk direct in het systeem of via een buffertank. Blijkt dat deze laatste optie de beste optie is, dan zal een sensorgestuurde pomp de dosis in het systeem doseren. Hiervoor is enkel een toevoer van elektriciteit, zout en water nodig. Het enige wat u als klant hoeft te doen, is de pH waarde van de NEUTHOX® instellen en het doseringsniveau in de gaten houden. Dit kan geheel eenvoudig met behulp van human machine interface (HMI), waarmee u de programmable logic controller (PLC) controleert.

 

Neem contact op

NEUTHOX®: de voordelen van deze waterbehandeling voor de industrie op een rijtje

Bent u nieuwsgierig geworden naar de desinfecterende vloeistof NEUTHOX®? Dan is het goed om de voordelen die deze waterbehandeling voor de industrie met zich meebrengt nog even op een rijtje te zetten. De generatoren die Aqua-engineering plaatst zijn echte totaaloplossingen die onze klanten volledig ontzorgen. Is de waterbehandelingsinstallatie eenmaal geïnstalleerd? Dan heeft u er bijna geen omkijken meer naar. U hoeft alleen maar het zout regelmatig bij te vullen. Na de installatie van ons systeem zult u ook merken dat u aanzienlijk bespaart op energie-, schoonmaak- en waterkosten. Een waterbehandelingsinstallatie van Aqua-engineering gebruikt namelijk niet meer water dan nodig is en gaat dus heel effectief met water om. Bovendien liggen de kosten van NEUTHOX® aanzienlijk lager dan die van chemicaliën, die doorgaans voor een industriële waterbehandeling worden gebruikt. En dat brengt ons direct op het volgende voordeel. NEUTHOX® is veel milieuvriendelijker in vergelijking met chemicaliën en brengt de menselijke gezondheid ook niet in gevaar.

Bent u reeds overtuigd?

Redenen genoeg dus om voor NEUTHOX® te kiezen. Bent u reeds overtuigd dat Aqua-engineering ook uw partner is voor een industriële waterbehandeling, bijvoorbeeld voor uw bedrijf in de omgeving van Oosterhout? Dan horen wij dat natuurlijk graag van u. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u bellen naar +31 161 747 819.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?