T20 Series

Home » T20 Series

T20 Standaard ECA-eenheid

De T20 ECA-eenheid is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen voor grotere installaties. Toepassingen zoals de behandeling van koelwatercircuits, tunnelpasteurlijnen, ijswatercircuits. Verder is de techniek ook te gebruiken voor heel veel andere desinfectie toepassingen in de industrie, te denken valt bv. aan het reinigen van leidingen, machines en andere oppervlaktes, toepassingen bij verpakkingshandelingen (spoelen, kiemvrij afvallen e.d.) en toepassingen bij hergebruik van afvalwaterstromen.
De T20 Standard ECA Unit is verkrijgbaar in vier capaciteiten: 100, 200, 300 en 400 liter NEUTHOX® per uur. De T20 ECA-eenheid kan worden geregeld door een externe ORP / FAC-sensor en de pH-waarde van NEUTHOX® kan worden aangepast voor optimaal gebruik van hypochloorzuur in het systeem. De T20 is uitgerust met een 300 liter zouttank.

T20 LC (Low Chloride) ECA-eenheid

De T20 LC ECA-eenheid is geschikt voor gesloten watersystemen en beschikbaar in drie capaciteiten: 125, 160 en 250 liter NEUTHOX® per uur. Het systeem kan worden gecontroleerd door een externe ORP / FAC-sensor en de pH-waarde an NEUTHOX® kan worden aangepast voor optimaal gebruik van het hypochloorzuur in het systeem.

Voor details en specificaties: T20 Data Sheet

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?