T10 Series

Home » T10 Series

T10 Standaard ECA-eenheid

De T10 standaard ECA unit is ontworpen voor gebruik in drinkwatersystemen en kleinere proces- en koelwater toepassingen (bv. koeltorens, condensors, ijswatercircuits). Het is verkrijgbaar in vier capaciteiten: productie van 30, 50, 75 en 100 liter NEUTHOX® per uur in een concentratie van 500 PPM FAC (FAC: Vrij Actief Chloor). De grootte van de generator die u nodig heeft is afhankelijk van de hoeveelheid water en de conditie van het water die u wilt behandelen. Het typische doseringsniveau is 0,5 PPM, dat vertaalt wordt in 1 liter Neuthox® per 1000 liter water.
De T10 is geschikt voor wandmontage en een 100 liter zouttank en een 100 liter Neuthox® buffertank zijn bij levering inbegrepen.

T10 Agro ECA-eenheid

T10 Agro ECA Unit is speciaal vervaardigd voor de landbouw en veeteelt. Om de hoge productiviteit in veehouderijen te waarborgen vereist het de hoogste waterkwaliteit. Desinfectie van het drinkwater, vrij van verontreinigingen en bacteriologische controle staat centraal.
De T10 Agro ECA generator is leverbaar in vier verschillende capaciteiten: 30, 60, 100 en 150 liter NEUTHOX® per uur. T10 Agro wordt gekenmerkt door een lage chloride-waarden. Het productieproces van NEUTHOX® maakt het mogelijk de pH-waarde aan te passen aan de individuele eisen.

Voor details en specificaties: T10 Data Sheet

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?