Aqua-engineering

Biofilm definitief verwijderen met een groene duurzame
technologie, zonder gebruik van chemicaliën.

Neem contact op

~

Veilig

Kosteneffectief

Milieu-hygiënisch verantwoord

Home » Natriumhypochloriet

Natriumhypochloriet

Diverse bedrijven gebruiken chemicaliën zoals natriumhypochloriet voor het doden van bacteriën in uw proceswater. Dit brengt echter veel nadelen met zich mee. Natriumhypochloriet is slecht voor het milieu én de gezondheid. Door een specialist in te schakelen zoals Aqua-engineering is het gebruik van natriumhypochloriet verleden tijd. U betaalt niet langer meer hoge kosten voor deze chemicaliën.

Het gebruik van natriumhypochloriet is verleden tijd door gebruik te maken van ons systeem

Aqua-engineering biedt een totaaloplossing om u te ontzorgen op het gebied van het reinigen van proceswater. Het desinfectiesysteem bestaat uit een combinatie van zuiver water en zout; volledig veilig én beter voor het milieu. Maar naast dat het systeem goed is voor het milieu bespaart u behoorlijk wat kosten. Hoge personeelskosten en het gebruik van dure chemicaliën zijn verleden tijd. Wilt u meer informatie ontvangen of alle nadelen op een rijtje zien? Neem gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend meer informatie op

Doordat u volledig ontzorgt wordt op uw systeem en in de toekomst alleen maar zout hoeft toe te voegen op regelmatige tijden; is ons systeem een weloverwogen keuze. Bent u benieuwd wat Aqua-engineering voor uw bedrijf kan betekenen? Of wenst u meer informatie te ontvangen over ons desinfectie systeem? Uw vragen stelt u door te bellen naar +31 (0) 13 460 0051.

Neem contact op

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?