Aqua-engineering

Biofilm definitief verwijderen met een groene duurzame
technologie, zonder gebruik van chemicaliën.

Neem contact op

~

Veilig

Kosteneffectief

Milieu-hygiënisch verantwoord

Home » Milieuvriendelijk desinfecteren

Waterdesinfectie

Wanneer u graag op milieuvriendelijke waterdesinfectie wilt overstappen, dan is Aqua-engineering het bedrijf waarmee u contact moet opnemen. Ons bedrijf biedt namelijk een waterdesinfectie aan, als alternatief op standaard processen, waarbij chemische ingrediënten vaak als desinfectiemiddel wordt gebruikt. Dit desinfectiemiddel bevat chemicaliën die het milieu ernstig kunnen beschadigen. Bovendien brengen chemicaliën de menselijke gezondheid in gevaar: jaarlijks gebeuren er heel wat ongelukken. Bent u op zoek naar een alternatief op natriumhypochloriet? Aqua-engineering in de buurt van Oosterhout is uw partner.

Milieuvriendelijke waterdesinfectie: NEUTHOX® is het antwoord

Milieuvriendelijk desinfecteren met een waterbehandeling doet Aqua-engineering door één van onze generatoren in uw systeem te plaatsen. Onze generatoren produceren met behulp van zoutelectrolyse de desinfecterende vloeistof NEUTHOX®. Deze vloeistof is in feite een milieuvriendelijker alternatief op een desinfectiemiddel met veel chemicaliën. NEUTHOX® bevat namelijk onderchlorig zuur en een mix van oxidanten. Desinfectie op basis van NEUTHOX® is niet alleen minder schadelijk voor het milieu, maar ook voor de menselijke gezondheid. Jaarlijks gebeuren er honderden ongelukken met chemicaliën en deze kunnen voorkomen worden door simpelweg op milieuvriendelijk desinfecteren over te stappen.

Neem contact op

Andere voordelen van milieuvriendelijk desinfecteren

Milieuvriendelijk desinfecteren is dus beter voor het milieu en beter voor de gezondheid. Er zijn echter nog meer voordelen die deze waterdesinfectie met zich meebrengt. Op meerdere fronten is het gebruik van NEUTHOX® kostenbesparend. Allereerst is NEUTHOX® goedkoper in aanschaf dan chemicaliën. Ook heeft u aanzienlijk minder personeel nodig als u op ons alternatief op chloor desinfectie overstapt. NEUTHOX® wordt namelijk door een generator geproduceerd en toegediend. Bovendien laat NEUTHOX® geen slijmerige resten achter. NEUTHOX® wordt volledig afgebroken en zo spaart u dus ook nog eens schoonmaakkosten uit. Tot slot is het belangrijk om te weten dat onze generatoren niet meer water gebruiken dan nodig is. Er wordt dus geen water verspild.

Kiest u voor een totaaloplossing?

Vindt u ook dat het gebruik van chemicaliën verleden tijd moet zijn? Dan wordt het nu tijd om over te stappen op een chemicaliënvrije waterbehandeling. Aqua-engineering, in de regio van Breda en Tilburg in Brabant helpt u daar graag bij. Wij bieden een totaaloplossing die u volledig ontzorgt. U hoeft zich niet druk te maken over de installatie en het onderhoud van onze generatoren. Die zaken nemen wij namelijk voor onze rekening. Wilt u meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden ten aanzien van milieuvriendelijk desinfecteren? Neem dan gerust even contact met ons op, door te bellen naar +31 161 747 819. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?