Aqua-engineering

Biofilm definitief verwijderen met een groene duurzame
technologie, zonder gebruik van chemicaliën.

Neem contact op

~

Veilig

Kosteneffectief

Milieu-hygiënisch verantwoord

Home » Legionella bestrijding

Legionella bestrijding

Wilt u legionella bestrijding voorkomen door er op tijd bij te zijn? Dat begrijpen wij. Maak gebruik van een innovatief wateronthardingssysteem. Het systeem is geproduceerd door Danish Clean Water en wordt aangeboden door Aqua-engineering, gevestigd in de regio Breda, Tilburg en Oosterhout.

Legionella bestrijding is verleden tijd door vroegtijdige controle

Voorkomen is beter dan genezen, nietwaar? Als specialist in Brabant op het gebied van chemicaliënvrije waterbehandelingen weten wij dat als geen ander. Daarom laten wij u graag kennis maken met de T Zero Series. Met deze modellen voorkomt u intensieve legionella bestrijding. Het wateronthardingssysteem verwijdert kalk uit het water en is speciaal ontwikkeld voor legionella controle in zowel koud als warm watersystemen. Het systeem plaatst u bijvoorbeeld in koeltorens. Eenmaal geïnstalleerd wordt er voorkomen dat bacteriën groeien in uw water.

De bestrijding van legionella middels het desinfectiemiddel NEUTHOX®.

Tijdens de bestrijding van legionella wordt er bij ons, in tegenstelling tot andere bedrijven, geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Aan deze chemicaliën hangt namelijk het nadeel dat ze slecht zijn voor mens en milieu. In plaats daarvan is uw generator voorzien van NEUTHOX®. Binnen milliseconden worden bacteriën gedood en biofilm afgebroken. En dat alles met zoutwater en elektrolyse. Binnen de kortste keren bent u van uw bacteriële infectie in uw systeem af. Er wordt niet meer water gebruikt dan nodig, waardoor u aanzienlijk minder kosten kwijt bent. Bent u benieuwd naar onze generatoren? Neem contact op!

Bestel een generator van Aqua-engineering

Wilt u meer informatie over een generator voordat u deze bestelt. Of heeft u vragen over het desinfectiemiddel NEUTHOX®? Stel ze door te bellen naar +31 161 747 819.

Neem contact op

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?