Aqua-engineering

Biofilm definitief verwijderen met een groene duurzame
technologie, zonder gebruik van chemicaliën.

Neem contact op

~

Veilig

Kosteneffectief

Milieu-hygiënisch verantwoord

Home » Koelwater

Koelwater

Een waterbehandeling voor uw koelwater of proceswater hoeft niet langer meer milieubelastend te zijn. Vandaag de dag worden er nog regelmatig stoffen zoals natriumhypochloriet gebruikt. Slecht voor de mens én omgeving. Voor duurzame waterdesinfectie schakelt u Aqua-engineering in. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Met een generator wordt uw koelwater of proceswater behandeld

Zodra u de keuze heeft gemaakt voor onze generator installeren wij die bij u op locatie. In de generator wordt met elektrolyse NEUTHOX® geproduceerd. Dit is een desinfecterende vloeistof; bestaande uit zoutwater. Deze vloeistof heeft een groot voordeel: het is goed voor het milieu. U bent niet langer hoge kosten kwijt aan schadelijke chemicaliën. Chemicaliën die leiden tot gevaar voor de gezondheid van de mens. Voor de behandeling van uw proceswater of koelwater heeft u de keuze uit de volgende drie generatoren:

Zodra wij één van de generatoren installeren, ervaart u direct veel voordelen. NEUTHOX® schaadt de menselijke gezondheid en het milieu niet. Daarnaast bespaart u tal van kosten, zoals de vervanging van dure koelpakketten. U vermijdt hoge personeelskosten en schoonmaakkosten aangezien schoonmaken van achtergebleven resten verleden tijd is. NEUTHOX® wordt toegevoegd aan uw proceswater of koelwater. Het waterverbruik wordt gereduceerd waardoor u kosten bespaard op water en toegevoegde corrosie inhibitor.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heeft u vragen over de generatoren? Vragen over het desinfecterende middel NEUTHOX®? Of heeft u overige vragen? Wij staan u graag telefonisch te woord via het nummer +31 161 747 819.

Neem contact op

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?