Aqua-engineering

Biofilm definitief verwijderen met een groene duurzame
technologie, zonder gebruik van chemicaliën.

Neem contact op

~

Veilig

Kosteneffectief

Milieu-hygiënisch verantwoord

Home » Chloor desinfectie

Chloor desinfectie

Chloor is een milieubelastende behandeling om desinfectie in bijvoorbeeld uw koeltorens mee schoon te maken. Is het niet prettig om in de toekomst een chloorvrije waterbehandeling uit te voeren? Een behandeling die goed voor mens én milieu is? In dat geval installeert u een generator van Aqua-engineering. Vragen? Stel ze gerust!

Kies uit drie generatoren om zonder chloor desinfectie uit te voeren

Bij Aqua-engineering heeft u de keuze uit drie verschillende generatoren. Wat voor generator u ook kiest, u bent te allen tijde verzekert van een chloorvrije waterbehandeling. De generatoren produceren namelijk met zoutelectrolyse de desinfecterende vloeistof NEUTHOX®. Deze chloorvrije waterbehandeling voorkomt slijmerige resten, gebruikt niet meer water dan nodig én bespaart kosten op personeel en schoonmaakwerk.

Verschillende industrieën hebben behoefte aan chloorvrije waterbehandeling

Binnen tal van industrieën is een desinfectie zonder het gebruik van chloor gewenst. Hierdoor zijn onze generatoren binnen diverse werkvelden toepasbaar. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Brouwerij- en drankenindustrie;
  • Koeltoerens en evaporative condensors;
  • Voedsel- en zuivelindustrie;
  • Fruit- en groentewasserijen;
  • Vleesindustrie;
  • Agricultuur;

Maar daarnaast zijn de generatoren ook noodzaak voor de gezondheid van de mens in het openbaar. Zwembadwater wordt gereinigd, legionella in ziekenhuizen voorkomen en drinkwater wordt gedesinfecteerd. Want de gezondheid van de mens staat te allen tijde op de eerste plaats, nietwaar?

Stel uw vragen telefonisch
Heeft u vragen over onze generatoren? Vragen over NEUTHOX®; dé manier van desinfectie waardoor chloor verleden tijd is? Of heeft u overige vragen? Stel ze door te bellen naar +31 161 747 819. Het team van Aqua-engineering biedt u een passend advies welke generator voor uw industrie het gunstigste is.

Neem contact op

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?