Aqua-engineering

Biofilm definitief verwijderen met een groene duurzame
technologie, zonder gebruik van chemicaliën.

Neem contact op

~

Veilig

Kosteneffectief

Milieu-hygiënisch verantwoord

Home » Bacteriologische besmetting

Bacteriologische besmetting

Heeft u last van een bacteriologische besmetting in bijvoorbeeld uw koeltoren? Daar zit u natuurlijk niet op te wachten en dit probleem wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Wanneer u een bacteriologische besmetting ontdekt, dan doet u er goed aan contact op te nemen met Aqua-engineering. Ons bedrijf is een expert als het gaat om het bestrijden van bacteriën. Dit gaat gepaard met biocidenverordening. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door besmettingen op een milieuvriendelijke manier te lijf te gaan.

Bacteriologische besmetting op een milieuvriendelijke manier bestrijden met biocidenverordening

De biocidenverordening duidt op de regel dat biociden, mensen, dieren, materialen en voorwerpen beschermd moeten worden tegen schadelijke organismen. Denk bijvoorbeeld aan ongedierte of bacteriën. Het doel van de biocidenverordening is het verbeteren van de Europese biocidenmarkt enerzijds en het beschermen van de mensheid en milieu anderzijds. Indien er schadelijke organismen zoals een bacteriologische besmetting zijn, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Echter, u wilt niet dat het milieu nog meer geschaad wordt dan dat in deze tijden al gebeurt. Kies daarom voor de methode die Aqua-engineering hanteert bij het verwijderen van bacteriën. Wij plaatsen in uw installatie een generator die de desinfecterende vloeistof NEUTHOX® afgeeft. NEUTHOX® doodt razendsnel bacteriën, maar schaadt het milieu en de menselijke gezondheid niet. Dit in tegenstelling tot chemicaliën die veel bedrijven inzetten voor het bestrijden van een bacteriologische besmetting. Op dit moment maken veel klanten uit onder andere de drankenindustrie, vleesindustrie, zuivelindustrie en agricultuur dankbaar gebruik van onze methode.

Biocidenverordening: goedkeuren van de te gebruiken biociden

De biocidenverordening houdt verder in dat werkzame stoffen en biociden goedgekeurd moeten worden voordat ze op markt gebracht worden en voordat bedrijven ermee aan de slag gaan. Aqua-engineering kan garanderen dat de stoffen die wij gebruiken tijdens het behandelen van water voldoen aan de geldende regels. Wanneer u ons benadert voor het verwijderen van bijvoorbeeld biofilm in water, dan zullen wij de desinfecterende vloeistof NEUTHOX® gebruiken. Deze stof is, in tegenstelling tot chemicaliën, niet schadelijk voor het milieu; het is volledig biologisch afbreekbaar. Ook is het beter voor de menselijke gezondheid. Ieder jaar worden honderden mensen het slachtoffer van ongelukken met chemicaliën die bij de behandeling van water worden gebruikt. Laat door Aqua-engineering een generator in uw systeem plaatsen dat NEUTHOX® produceert? Dan zijn gevaren voor het milieu en het personeel verleden tijd. Wilt u meer informatie verkrijgen over onze producten en dienstverlening? Bel dan gerust even naar +31 161 747 819.

Neem contact op

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?